Yrityksille

Yksilöllistä hyvinvointia työyhteisöön

Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus, joka ei voi erotella osia itsestään työ- ja vapaa-ajan kesken. Usein jopa kannustetaan viemään töitä kotiin, mutta henkilökohtainen elämä ei saisi näkyä työpaikalla. Tämä on mielestäni vanhentunut ajatusmaailma. Vapaa-ajalla hyvinvoiva työntekijä on töissään tehokkaampi, työyhteisössä joustavampi ja vähemmän poissa. Samalla lailla huonovointisuus heijastuu ja vaikuttaa yksilön toimintakykyyn kaikilla elämän osa-alueilla.

Erilaiset liikuntasetelit jäävät herkästi käyttämättä tai niillä ostetaan tuote, joka jää käyttämättä. Työpaikalla saattaa olla oma kuntosali, mutta moniko siellä käy tai sitä hyödyntää? Nyt jos koskaan on aika tuoda työhyvinvointi nykypäivään.

Tarjoa työntekijöillesi henkilökohtainen valmentaja käyttöön sovituksi ajaksi. Ei yksittäistä luentoa, etäiseksi jäävää konsulttia tai jumppapirkkoa vetämään pakotettu ryhmäliikuntatunti, vaan hyvinvointia edistävä valmentaja osaksi työyhteisöä muutaman kuukauden ajaksi. Yksilöllistä ohjausta, keskustelua ja hyvinvoinnin lisäystä henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan.

Sopimusjakso sisältää:

  • Luentoja hyvinvoinnin peruspilareista, murtaen nykyisiä yleisiä uskomuksia ravintoon ja liikuntaan liittyen
  • Ravintovalmennusta
  • Kuntotestauksia
  • Treeniohjelmat (kotiin/salille/lenkkipolulle)
  • Valmentajan etätapaamiset säännöllisesti
  • Työergonomian pohdintaa

Työntekijän ei tarvitse sitoutua kaikkeen, vaan yhteistyö räätälöidään yksilötasolla. Valmennuksen vaiheista suuri osa on toteutettavissa etänä puhelimitse/zoom/teams avulla, jolloin tämä toimii loistavasti myös etätyössä oleville.

Suosittelen vähintään 3-6kk mittaista yhteistyötä täyden hyödyn takaamiseksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!